ne gostereyim yakisikli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel sana pul koleksiyonumu gostereyim
  2. gel sana istanbul u gostereyim
  3. gel sana dvd koleksiyonumu gostereyim
  4. gel sana pul kolleksiyonumu gostereyim
  5. gel sana pul kolleksiyonumu gostereyim anam
  6. burcunu soyle kim oldugunu gostereyim
  7. gel sana merhum entrylerimi gostereyim
  8. gel sana entry koleksiyonumu gostereyim
  9. yakisikli
  10. yakisikli kadin

© 2008 - uludağ sözlük

ne gostereyim yakisikli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne gostereyim yakisikli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne gostereyim yakisikli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uysa da yazdim uymasa da » baris demirci » seslerin renkleri » serayseverler » her yer taksim her yer 1 mayis » mil yapmak » 2455 sayfalik iddianame okumak » ey zahit saraba eyle ihtiram » the human race » hakan yorukoglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci