ne ederim 

kapat
  1. şu sıra radyolarda sıkça çalmakta olan tolga ozkan şarkısı.kendisi kimdir neyin nesidir pek bilemem ama güzel şarkı vesselam, ne ederim

'ölüyüm mezarda değilim diriyim hayatta değilim
    bilmem ki ben ne ederim şu yalancı dünyada'
    #2946579 (kml, 04.02.2008 02:39 ~ 02:40)
  2. harun kolcak bendeniz duetleri gibi bundan yıllar sonra bile sıkmadan dinlenilebilir bir sarki.

Ölüm allahın emri acılar olmasaydı
    Kurşunlar dokunmazdı sancılar olmasaydı

Bütün kapıları kapattım sende kaldı ahtım

Emek verdim karşılık yok
    Sevgi verdim ihanet çok
    Geleceğimden ümit yok

Ölüyüm mezarda değilim
    Diriyim hayatta değilim
    Bilmem ki ben ne ederim
    Şu yalancı dünyada.
    #3311325 (seconddimension, 24.04.2008 04:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ne ederim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kariyer yuzunden hayattan diskalifiye olmak » sex » bluetooth » ilhan berk » gears of war 2 » kiz arkadasin sacina sakiz yapistirmak » anton julian ferdinand » akp nin her seyi ozellestirme meraki » az veren candan cok veren maldan » beklemek ibadet kalmak zulumdur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games