ne diyeyim bilemedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilemedim
  2. degerini bilemedim
  3. sasiran sen mi yoksa ben miyim bilemedim
  4. aman diyeyim
  5. nasil yar diyeyim
  6. aman diyeyim ben sana
  7. sana soyle diyeyim
  8. oh my god diyorum bebegim daha ne diyeyim
  9. hede diyeyim derken hodo demek
  10. yalanlar istiyorsan iyiyim falan diyeyim

© 2008 - uludağ sözlük

ne diyeyim bilemedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne diyeyim bilemedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne diyeyim bilemedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dar heji roke » osmanli devleti ne gozu kapali iman eden insan » olgun kiz » aile bireylerinden gelen komik sms ler » nokia 5310 xpress music » michal zewlakow » bir hayvanat bahcesi olarak ogrenci evi » bir medyatiklik araci olarak turban » ibo konserindeki tas gibi kiro hatunlar » baykal s gang a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games