ne demek la 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. abaza diyene abazan demek istedin herhalde demek
  2. banka karti demek nakit para demek
  3. seni seviyorum demek icin once ben demek gerekir
  4. devrimcilik demek yerine inkilapcilik demek
  5. dindar demek yobaz demek degildir
  6. izmir demek kitap okumak demek
  7. ben demeyip biz demek varacagimiz yer duz demek
  8. arcelik demek yenilik demek
  9. demek isteyenlerin demek istedikleri
  10. hay fayf demek yerine hi bes demek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tezahurat baslatma karizmasi » msn dili konusma diline gecerse » doymadim sana » amy winehouse » evillyrics » tarihteki buyuk yalanlar » t i r t » dania » kurt cobain » jessica biel » uyusturucu bagimlisi bir insana asik olmak » orumcek show » hakan sukur » insan hayvanligi » merhaba ankara zirvesi » 11 mayis 2008 ales » trt 2 » ayagina sikilan unluler kervani » desperado » getir butonunun yardigi anlar » roberto carlos » uludag sozluk u google da hak ettigi yere getirmek » izzet yildizhan » albeni bahane star » the hitchhiker s guide to the galaxy » jesse owens » ben dogdugumdan beri acim » ver elini istanbul » aletinizin nesi var a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa