ne dedim ben 

kapat
  1. 'harbiden ne dedin sen?' seklinde cevaplanabilecegi gibi, 'evet, anliyorum.. neyse bana musaade artik' tadinda da cevaplanabilecek replik.
    #24687 (child, 18.01.2006 19:40)
  2. (bkz: ne dedin sen)
    #24699 (frozen hopes, 18.01.2006 19:44)
  3. (bkz: ne dedin ne dedin sen)
    #24706 (delikanlımühendis, 18.01.2006 19:46)
  4. özellikle yorgun ve uykuya dalmak üzere olan kişilerin alakasızca konusmalarından sonra kendilerine hayret durumu olusturması ve akabinde söyledikleri laftır. güzel kahkahalar atılır böyle anlardan sonra.
    #855055 (handushka, 13.11.2006 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ne dedim ben başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne dedim ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne dedim ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki kurtculer » wooden pints » icinde patlatmak » insanlarin ayiya gittigi gercegi » yuruyerek girdim sedyeyle ciktim » nazim hikmet ran » asphyxiate » ofsayti bozmak » yerdeki kola kutusunu metrelerce itekleyen kisi » shadowkiss a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci