ne dedi adamlari 

1. bir bara 3-4 arkadaş gidildiğinde, barda herhangi bir kadının size eğilerek saati sorması, çakmak istemesi ya da azcık yana kayarmısınız gibi bir laf etmesi durumlarında, sanki kadın size bu gece benle yatarmısın yada arkadaşın çok çekici demiş gibi merakla ne dedi diyen adamlardır. ne diyecek ulan, hiçbir hamle yapmadan bardaki kadın ne der adama; al telefon numaram bu gece seninim mi diyecek. bu ne dedi adamları, tüm açıklamalarınıza rağmen, o kadının size bir şey sormasından, 2 saat geçse bile bir umut besler. belki arkadaşları vardır bana da düşer gibisinden.
    #1390398 (siyuu, 08.03.2007 23:13)

© 2008 - uludağ sözlük

ne dedi adamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne dedi adamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne dedi adamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blue card » kolada gecesi yaratiklari » yedinci cadde » beduk » hic bizimkini yediniz mi » ehi ehi ehi » mikropsi » icimdeki deniz » matrixxx » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » empresyonizm » yurtseven kardeslerin en kucuu » anton szandor lavey » siyaset meydani » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini ozel hissetmek » jerusalemm » tromboanjitis obliterans » eros » mona sax » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » ogretmene asik olmak » vicdan » simultannozi » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » yeni orta sinif » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » bes parasiz » give a fuck » fringe