ne caylakmis arkadas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arkadas kizdan kiz arkadas ayarlamasini istemek
  2. ne bir kiz var ne arkadas yani kiz arkadas yok
  3. birek birek arkadas ariyorum arkadas
  4. en iyi arkadas
  5. kim bu arkadas
  6. yok arkadas
  7. bi arkadas
  8. bir arkadas
  9. adi arkadas
  10. kiz arkadas

© 2008 - uludağ sözlük

ne caylakmis arkadas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ne caylakmis arkadas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne caylakmis arkadas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1994 abd dunya kupasi » sira disi islemler » bejan matur » hatirla sevgili » ucuncu tekil sahis » je t aime moi non plus » milan rapaic » afrika birligi » tu kaka bana » yapamazsan yok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games