ne aci 

kapat
  1. demet sagiroglu'nun "sikayetim var" albümünden çok iyi ve çok acıklı bir parça.söz ve müziği sanatçının kendisine şiir ise kayahan'a aittir. sözleri şu şekildedir:

Neyim varsa aşktan yana
    Her şeyimi serdim yollarına
    Gücüm, gururum, gözyaşlarım
    insanlarla savaşlarım
    Yetemedi o hırçın ruhuna

Ümit ettim, acı çektim
    Sabır taşlarını yaşlarla erittim
    inan bitmez, ömrüm yetmez
    Beklemenin sonu gelmez
    Anla artık beni de tükettin

Ne acı, ne acı
    Elime değmemiş sanki ellerin
    Boşuna bu sancı

Ne acı, ne acı
    Dudaklarıma uzanmamış sanki dudağın
    Yalancı

ŞiiR:
    Birer birer yıkılan hayallerin altında kalan hatıralardır
    Ezilir bir şeyler gecenin sessizliğinde
    Çığlıklanır kırlangıçlar gibi duygular
    Yapayalnız uçar uzaklara
    Ve acılara çıkan yolların sonunda
    Hep üzülen biri vardır
    Ne acı...
    #550157 (nightspirit, 17.08.2006 15:13)
  2. çok acı bir şey yenildiğinde söylenecek sözdür.
    #1264001 (CRAnium, 06.02.2007 00:55)
  3. cok üzüldügünü ifade eden sözcüktür...
    #1264011 (kültürsüz dinazor, 06.02.2007 00:56)
  4. diye başlayan cümleler korkulasıdır ve korkuyu boşa çıkardığı vaki değildir.
    #1264074 (flushroyale, 06.02.2007 01:15)
  5. demet sagiroglu'nun '96 tarihli ikinci albümü, sikayetim var'da yeralan güzel bir şarkı.
    #1775057 (leggare, 16.06.2007 02:49)
  6. en güzel şarkılardan biri. arıyorum ama bulamıyorum artık. hasret kaldım dinleyemiyorum.
    #3619363 (m ilginc olsun istedim, 04.07.2008 16:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ne aci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ne aci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ne aci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ne aci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadinlarin haz noktalari » gelin kaynana diyaloglari » yengec dansi » the way » introduce a little anarchy » sky turk » ayrimcilik » karinin evi terketmesi » jf ray london » haggar » bim in insanliga kazandirdiklari » crypto » am paparasi » aile iletisim merkezi » yabgu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yamaha midnight star » kurt » kac kisiyiz lan biz » nervos » time warp » pasa selim » yalcin kucuk » alev » yavsak ruh » gecmeyen hickirik » yesil » levis reklamlari » melis birkan » sisko ve sisman arasindaki farklar » gaylik muessesesi