nazim in tkp den atilmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nazim hikmet e nazim usta demek
  2. beyinden atilmasi gerekenler
  3. icme suyuna sap atilmasi
  4. askeriyede yemeklere sap atilmasi
  5. paranin sokaga atilmasi
  6. sahin k nin yemegine sap atilmasi
  7. metin uca nin siyasete atilmasi
  8. unlu harflerin atilmasi
  9. mujde ar in siyasete atilmasi
  10. hz ibrahim in atese atilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

nazim in tkp den atilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nazim in tkp den atilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nazim in tkp den atilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eksi sozluk » kalimerhaba radyo » paradox of cartography » gigi la trottola » galatasaray dan nefret etme sebepleri » gokhan zan in sakatlanmasi » langaza » ibrahim kutluay » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » ne sam in sekeri ne arab in yuzu » temel bilgi teknolojileri » daniel tozser » ozkaymak » guvercin » gondar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » nisasta » bu siteye erisim engellenmistir » hayati sek icmek » isparta » tevitol » beduk » lena headey » yabanci dil » basur » o yazar benim » anama sovmus patron » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » fernando chalana » bir zamanlar