nazi fasizmi ne ise bugunku islamiyet de odur 

kapat
  1. (bkz: afferin çok iyi düşünmüşsün)
    #3386368 (cumingsoon, 12.05.2008 03:36)
  2. kuzeyde olduğu halde milli takımı zencilerle dolu olan -neden acaba- bir ülke yetkilisinin sözü.
    #3386370 (grand ekinoks, 12.05.2008 03:37)
  3. insana yüzsüzlüğün bu kadarı dedirten açıklama. batı gelip açık açık tüm dünyanın gözü önünde müslüman halka kendi ülkelerinde zulmediyor. sonrada siz faşistsiniz diyor.
    işin esas üzücü tarafıda içimizdekilerin bu laflara inanıyor olması.
    #3386387 (sidewinder, 12.05.2008 03:45)
  4. duyup ta inanılmayacak açıklamadır.

islamiyet hoşgörü dinidir. Bunun kanıtını tüm islam âlimlerinde ve islam devletleri başkanlarında görebilirsiniz.

Eğer biz faşist olsaydık;

hitler'in olan gücünü kullanıp o kadar insanı yaktığını düşünürsek,
    Biz olan gücümüzü * kullanır tüm dünyayı yakardık.
    (bkz: Kork Allah'tan korkmayandan)*
    #3386466 (mimarchitect, 12.05.2008 05:05 ~ 05:14)
  5. yahudilerin korkuları açısından doğru bir önerme olabilir. filistinli çocukların elindeki sapanlardan korkuyor olmalılar... ya birgün o sapanlardan biri kral davud'un attığı taşı fırlatırsa diye. olur mu olur...
    hani zayıf, çelimsiz koyun çobanı davud'un bir taşı yere sermişti ya calut (golyat) azmanını...
    #3386473 (tutiimucizegu, 12.05.2008 05:27)
  6. Geert Wilders denen götten sallama şampiyonunun vefat haberinin yaklaştığını gösteriyor bu cümle.
    kendisine eceli gelen köpek diyor ve burdan sıvışıyoruz.
    #3386494 (uvjb, 12.05.2008 06:53)
  7. (bkz: ne içtiysen aynısından istiyorum)
    (bkz: hollanda)
    #3386517 (kamil, 12.05.2008 08:21)

© 2008 - uludağ sözlük

nazi fasizmi ne ise bugunku islamiyet de odur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nazi fasizmi ne ise bugunku islamiyet de odur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nazi fasizmi ne ise bugunku islamiyet de odur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o eksiyi ben verdim hocam » telsimborcumbitsin com » notrinova » levent yuksel » ne yaptin evlendin mi » korkuyorum » shaggy nin motosiklet kullanmayi bilmemesi » nikolai vassilev » it izi kurt izine karismak » dunun yazar namzeti bugunun sozluk neferi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci