nautica 

kapat
  1. pahalı bir giyim markası. oldukça kaliteli, özellikle denizcilik alanına hitap edecek tasarımları var. ama mayo, yağmurluk gibi seçenekler de var.
    #665006 (krmyrdsn, 25.09.2006 16:05)
  2. çok güzel saatleri bulunan bir marka
    #960212 (hengame, 06.12.2006 21:32)
  3. asıl işleri galiba yelkencilikti. kaliteli gibi görünen bu marka ortalama yurdum insanının cebini bir hayli aşan fiyatlarıyla vitrinlerde gözümüze çarpmaktadır.
    #960237 (tosino, 06.12.2006 21:39)
  4. fiyatlarının hakkını vermeyen marka.
    #960319 (maksat muhabbet, 06.12.2006 21:57)
  5. turkiyedeki magazalarindan alip amerikada bir yerde fiyatini gorunce insana evlat acisi gibi koyan marka.
    #1404331 (nanocu, 12.03.2007 20:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nautica başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nautica ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nautica nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nautica. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dilek tutarken heyecanlanmak » rs ne la » purchasing power parity » dessembrae » bayern munchen » liseli serap » nu cizerken erekte olmak » bantumi » oha artik yani » kriz enlemesine gecti » icmal » elazigspor » kisisel sanrilar » fok katliami » ask i virane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » milletler arasi » balik burcu erkegi » erkek kokusu » jb » basliklari alt alta okumak » kose yazarligi yapmak » sanat yonetmeni » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » baslik yok » kim smith » ugur dundar » haggar » lider » sozlukte neden kimse benle iletisime gecmiyor