nato ya uyeyiz bize bir sey yapamazlar 


kapat
  1. türkiye'nin bor mineralleri geyiğine muadil bir geyiktir. daha çok 16-18 yaş grupları arasında kısır bilgiyle * beyinleri dolmuş çocukların kurduğu cümlelerin içinde geçmektedir.

    - olm amerika bize saldırsa nolur lan?
    - nolcak olm bişey olmaz biz nato'ya üyeyiz
    - nolmuş ki üyeysek?
    - bütün ülkeler ayaklanır olm hepsi bizimle birlikte olur savaşta, alayına dalarız
    - harbi mi lan
    - tabi olm nato üyesisin boru mu!
    #3849503 (dargelirli, 21.08.2008 16:14 ~ 16:20)
  2. abd nin türkiye'ye saldırma ihtimaline karşın öne sürülecek olursa abd zaten nato'nun başını çektiğinden saçma olacak geyiktir. ha ama nato dışında bir ülke türkiye'ye saldırıda bulunmaya kalkarsa nato'nun 5. maddesi olan "bir üyeye yapılan saldırı tüm üyelere yapılmış sayılır" maddesinin devreye gireceğini söylemek mümkün. ha ama siz buna da "yok lan bu da geyik" diyorsanız. şu başlığa alalım sizi

    (bkz: size çok gaz vermişler adamcıkları)
    #3849527 (birinci batarya, 21.08.2008 16:17)
  3. yunanistan ın 1974 kıbrıs harekatından önce sıklıkla sarfettiği söz. ancak türkiyenin yaptığı harekattan sonra nato ülkesi olmanın bi boka yaramadığını anlayıp askeri kanattan çekildiler. bu örnekten de anlaşılabileceği gibi komşunun başına gelen bizim başımıza da gelebilir. hele ki abd nin arka bahçesinin dekorunu değiştirmeye kararlı olduğu düşünülürse.

    (bkz: büyük ortadoğu projesi)
    #3849627 (delice, 21.08.2008 16:36)
  4. (bkz: nato kafa nato mermer)
    #3849691 (a kare kok uc bolu dort, 21.08.2008 16:46)
  5. "öyle de bir yaparlar ki, aklın kalmaz" şeklinde cevap verilecek bir ifadedir.
    #3849708 (bedevix, 21.08.2008 16:49 ~ 22.08.2008 08:32)
  6. suratımda tebessüm yaratan başlık. keşke nato'ya üye olunca bitseydi herşey... bize birşey yapamazlarmış... şimdiye kadar bize yapılan şeyler ne peki? biri bana bu çelişkiyi anlatsın lütfen.
    #3849763 (huffas, 21.08.2008 16:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nato ya uyeyiz bize bir sey yapamazlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nato ya uyeyiz bize bir sey yapamazlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nato ya uyeyiz bize bir sey yapamazlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nato ya uyeyiz bize bir sey yapamazlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» her aksam icmek » dayakyersin » turkiye nin en gereksiz unluleri » zeka » kac ortali defter alalim sorunu » antunes » ergen e kon teror orgutu » galat i his » avea ya acik mektup » biran » quantum of solace » fifi » sikilmis gotun davasi olmaz » yapilmis en aptalca dalginlik » pokelere gelesin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erken yasta olgunlasmak » izmit » nagant » fenerliyim ama tedavi goruyorum » ask » saw 5 » nefes alsin yeter » edward norton » arabadaki vites koluna oturan bayan » ham on rye » ersun yanal » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » hvarf heim » kurt cobain hirkasi