national treasure 2 

kapat
  1. (bkz: national treasure book of secrets)*
    #2061447 (Loras, 03.08.2007 10:14)
  2. ilkini izlememe ragmen cok keyif aldıgım filmdir.

--spoiler--
    ozellikle ferrari sahnesi koparmıstır.
    --spoiler--
    #2806287 (avadakedavra, 08.01.2008 03:14)
  3. asırlar boyunca gizli kaldıktan sonra 5 dakikada çözülüveren sırların anlatıldığı büyük hazine serisinin ikincisine şöyle bir bakayım dedim.ilk filmdeki iyilerin kadrosunu tamamıyla koruyan vede bu cağnım kadroya dâhil edilen yeni oyuncular nedeniyle neredeyse kendimizi görmeye mahkûm hissettiğimiz filmde bolca aksiyon var. filmimiz abd'nin en çok sevilen başkanlarından abraham lincoln ün bir tiyatroda uğradığı ve sonuç olarak ahrete göçtüğü suikastla başlıyor. böylelikle senaryo ihtiyacı olan tarihsel inandırıcılığa kavuşarak iddialı bir giriş yapıyor. sonrasında; kovalamaca ve bunun yanında ben gates;in ailesinin adını temize çıkarması ile tavan yapan bir aksiyon ile devam ediyor. ikincisi, ilkinden daha doyurucu olan ender bir film olduğu kanaatine varmak pekte uzun sürmüyor. filmde ki her şey iyiydi hoştu da bide ben gates sudan çıktıktan sonra telefonla konuşmasaydı n'olurdu sanki yoksa suya dayanıklımıydı o telefon?
    #2834012 (ajiteadam, 13.01.2008 21:09 ~ 21:10)
  4. --spoiler--
    film boyunca orospu cocugu takilan mitch'in son anda delikanlı olduğu film.
    --spoiler--
    #3388658 (vattafakizgoin10, 12.05.2008 19:30)
  5. filmdeki riley karekteri beni koparmıştır efendim. tartışması en başarılı karekte riley'di. filme gelince başarılı sayılabilecek fimlerden bir tanesi. en azında cage'in son zamanlarda oynadığı saçma filmlerden biraz daha başarılıydı.
    #3635154 (suicidal imbecile, 08.07.2008 01:17)

© 2008 - uludağ sözlük

national treasure 2 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. national treasure 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu national treasure 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apocalypse please » r » g stringin sagliga zararli olmasi » kestirim » yuruyerek girdim sedyeyle ciktim » eksi oy aldiktan sonra entry yi editlemek » sigancu » sarkilari sozleriyle dinlemek » diplomali hiyarci » bir komedyen olarak zekeriya beyaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci