national aeronautics and space administration 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. national aeronautics space administration
  2. national nuclear security administration
  3. aeronautics
  4. lockheed martin aeronautics
  5. administration
  6. business administration
  7. drug enforcement administration
  8. food and drug administration
  9. london school of business administration
  10. national

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

national aeronautics and space administration başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. national aeronautics and space administration ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu national aeronautics and space administration nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about national aeronautics and space administration. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kizlar tuvaletine iseyen erkek » erkekleri tavlama yontemleri » icmal » sadakat » glasyolojist » merve yi tavla » altini cizmek » barack obama » robinson crusoe ve cuma » how do you talk to an angel » alnac » memesi var diye hava atan erkek » biyopolitika » feristah ruh » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » nur cintay » terorist de insandir » bird on the wire » filmin finalinde yedigi halti aciklayan kotu adam » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » mete tuncay » sisko ve sisman arasindaki farklar » gkb marsi » selpak saticiligi » mmb » adanali » deniz ve mehtap » yaran okuyucu yorumlari » icat cikarmayin