natik 

kapat
  1. nâtik şeklinde yazıldığında bildiren; bildirici; gösterici; söyleyen; konuşan; idrak eden; düşünen nazara almak göz önüne almak anlamındadır.
    #3114520 (eurasian, 09.03.2008 14:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

natik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. natik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu natik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about natik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kartalspor » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » arabadaki vites koluna oturan bayan » unique » ali guncar » besibirarada » tasaklarim » haber7 com » kurt sorununa cozum onerileri » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » kusur » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » kim arti oyladi lan beni » purchasing power parity » nisaiyeci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekon orgutunun lideri » turk futbolunun dunyadaki yeri » gasyan » holysin » alternatif cinsel organ lakaplari » uludag sozluk » terminator the sarah connor chronicles » masturi » nukleer » liverpool besiktas maci hatira tisortu » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » yilbasi turist minciklama festivali » beni unutma » sigircik