natagora 

kapat
  1. geçtiğimiz haftasonu koşulan ingiltere disi tay deneme kosusunu 1609 metre mesafede 1'38"99lük derecesi ile kazanan safkan. babasının divine light yeni alınan aygırlardan olup bu yönüyle de isabetli bir tercih olduğunun kanıtıdır. bunun annesi de tıpkı ülkemizde zamanında koşmuş olan petix gibi bir lynamix yavrusu olup kır rengini de o sülaleden almıştır. koşuyu beyaz bayrak ayna tabiriyle kazandı natagora...
    (grand ekinoks, 08.05.2008 19:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 24 mayis 2008 zakkum bursa resimli bar konseri » ben tek siz hepiniz » bi hukm ul kanun » god of war 3 » akiskanlar mekanigi » icsellestirmek » 1 mayis ta kimsenin burnu kanamadi » repertir » uc buyuk yok tek buyuk var » decir » gode cengiz » fernando jose torres sanz » dorduncu dunya savasi » cikma teklifi reddedildikten sonraki ilk cumle » holy roller » film izlemek » red soldiers » 13 mayis erisim bayrami » solitaire » bmw x6 » bir tutam baharat » kocasini evde sisme bebekle yakalayan kadin » umit karan » islamcilarin samimiyetsizligi » bir insanin en asabi oldugu an » iyi orta gol getirir » akin eldes » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » neden kotulendigi kabak gibi belli entryler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa