nat i serif 

kapat
  1. dursun ali erzincanlı nın en sevgiliye 1 albümünden şahane bir naat.

"örümcek ne havada ne suda ne yerdeydi
    hakkı görmeyen gözlerdeydi"
    ......

"kuşlarını bir sabah medineye uçurdum
    ey adve de yatan ölü
    bahçende açtı dünyanın en güzel gülü"
    .......

"konsun yine pervazlara güvercinler
    hu hu lara karışsın aminler
    mübarek akşamdır
    gelin ey fatihalar yasinler"

........

"şimdi seni ananlar anıyorlar ağlar gibi
    ey yetimler yetimi
    ey garipler garibi"

............

"ve bir gün ki gaflet çöller kadardı
    halime nin kucağında abdullah ın yetimi, amine nin emaneti ağlardı"

..........

"diller, sayfalar, satırlar ebu leheb öldü diyorlar
    ebu leheb ölmedi ya muhammed
    ebu cehil kıtalar dolaşıyor"

..................

"kabe ne siyahlar yakışmamıştır ya muhammed bugünkü kadar
    haset gururla savaşta
    gurur kaf dağında derebeyi
    onu da yaralarlar gelse bir şefkat meleği
    iyinin turbesine turbedar oldu iyi"
    #1475361 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 31.03.2007 14:47)

© 2008 - uludağ sözlük

nat i serif başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nat i serif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nat i serif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jump tv » candan ercetin » hakimin kalemi yanlislikla kirmasi » yakin ve uzak » jester script transfigured » pankritiko stadium » fear his name » huznun isyan olsun » gears of war 2 » geberirsen yalniz olursun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games