nasipse ucarim kismetse sokarim 

kapat
  1. yigit ozgur'ün bir karikatüründe yer verdiği bir cümLe..

muhammed aLi yumrukLarı saLLıyor.. yanında bir imam var.. muhammed ali imam'a dönüyor "nasipse uçarım kısmetse sokarım" diyor.. imam da "aramıza hoşgeLdin evLadım" diyor..

* * *
    #734265 (Tucimania, 14.10.2006 00:05)
  2. kelebek gibi ucarim ari gibi sokarim sözünün islami versiyonu, karikatür dili.
    #734280 (asiti kaçmış kola, 14.10.2006 00:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nasipse ucarim kismetse sokarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nasipse ucarim kismetse sokarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nasipse ucarim kismetse sokarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nasipse ucarim kismetse sokarim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sarhos diyaloglari » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » leica » kafasi guzel entry giren yazar » filoz » son osmanli vs son samurai » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » ya rock ye rap » kis » kopekleme » tehzil » mercimegi firina vermek » eurimages » shownomercy com » uzun esek oynayan kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » velev ki got olduk » evde kalan ogrencilerin zaman icinde degismesi » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » ses cikarma » 1 milyon ytl icin intihar ederim demek » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » kathryn bigelow » kartalspor » metric space » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » armonia somers » turkiye nin en zeki kadini » catali bicak olarak kullanmak » mao tun