nasilsa formatin aq sunuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepiniz omer ulusoy sunuz
  2. formatin ebesi
  3. her nasilsa yalnizsin
  4. formatin adami
  5. kalbinde nasilsa oyledir
  6. bir daha gormem nasilsa
  7. formatin bakireligini calmak
  8. olacaklar olacak bir gun nasilsa
  9. formatin irzina gecmek
  10. nasilsa koku sende

© 2008 - uludağ sözlük

nasilsa formatin aq sunuz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nasilsa formatin aq sunuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nasilsa formatin aq sunuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayyip erdogan ataturk ten daha iyi bir liderdir » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » mini etek giymeyi tercih eden kizlar » seyda » mehmet emin palamut » turkiye nin ikinci buyuk golunun beysehir olmasi » guernica » trafik polisi vatandas diyaloglari » poligini » ade a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games