nasil yardimci olabilirim 

kapat
  1. "size nasıl yardım edebilirim?", "nedir sorununuz alayım sorunuzu?" gibi bir soru cümlesidir. karşısındaki kişinin soru sorması veya yardım istemesi beklenir.
    (deli bozgun dolu dizgin, 03.03.2007 02:47)
  2. müşteri servislerinin şaşmaz soru cümlesi.
    (jassmiana, 03.03.2007 02:55 ~ 02:56)
  3. sağına soluna alık alık bakan müşteriye sorulabilecek soru cümlesi.
    (evolution, 24.03.2007 18:27)
  4. Bazen alışveriş keyfinizin içine edebiliyor.
    Kafanıza göre bişeler almak yerine satış elamanının zevksiz seçimini alabiliyorsunuz sırf sussun ve kurtulayım diye.
    (littleworm, 24.03.2007 18:31)
  5. kitapçıda kitap bakarken birinin gelip bu soruyu sorması fitil eder insanı. sana ne kardeşim? bakıyorum işte seçicem bir tane. allah allah.
    (uieat, 24.03.2007 18:35 ~ 18:37)
  6. (bkz: gölge etme başka ihsan istemez)
    (dabaddah, 24.03.2007 18:36)
  7. can I help you ?
    (mystical peridot, 03.01.2008 13:29)
  8. kapıdan giren kimseye yönelen görevli:
    -buyrun nasıl yardımcı olabilrim?
    -yav rıfkı abi bizim araba istop etti dükkanın önünde bir el atıversene
    -oha.
    (abd i acz, 03.01.2008 15:17)
  9. nasıl yardımcı olabilirim?
    sadece sus ve yalamaya devam et
    (zargana, 03.01.2008 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» japone » servet cetin vs cristiano ronaldo » goth olunmaz goth dogulur » fi » parti » mevlevilik » hakkinizi helal ediyor musunuz » abapusi veli bali efendi » turklerin islamiyeti kabulu » demet akalin in sivilcesi » bana arkadasini soyle » basbakan i protesto eden ciftci » elif nun » fatih ahiskali » burcin 20 izmir » giuseppe abamonti » bengu vedat orfi » deniz eteke » izlemeden fikir sahibi olmak » cektirilen vesikalik fotograftan utanmak » jojoba yagi » ispazmoz » olay yaratacak sahneler » icini dokememek » simdi biz seninle » kliplerdeki sacmaliklar » git lutfen » kapson » cristiano ronaldo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa