nasil sevmem bu dunyayi 

kapat
  1. bir orhon murat arıburnu şiiri.

nasıl sevmem bu dünyayı
    insan eli değmiş her yere
    evlere
    caddelere
    makinelere

nasıl sevmem bu dünyayı
    insan
    insan doğmuşum bir kere
    #2562941 (gozluklu kedi, 06.11.2007 19:06)
  2. her türlü zorluğa rağmen bu dünyayı seven insan söylemi.
    #2562961 (fishandcips, 06.11.2007 19:13)
  3. nasıl sevmem bu dünyayı
    kiminin elinde tek taş,
    kiminin önünde yok bi lokma aş,
    afrikalı yerli, köylü mehmed efendi
    hepsi ama hepsi aç.

nasıl sevmem bu dünyayı
    abd'nin eli değmiş heryere
    afganistan'a
    ırak'a
    filistin'e
    ama olsun değmedi ya benim ülkeme
    yaşasa da olur 100 bin sene.

nasıl seveyim lan bu dünyayı,
    insan
    insan doğmuşum bir kere....

şeklinde günümüze uyarlanabilecek nadide eser.
    #2563097 (quAfin, 06.11.2007 19:58 ~ 19:59)

© 2008 - uludağ sözlük

nasil sevmem bu dunyayi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nasil sevmem bu dunyayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nasil sevmem bu dunyayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » bekaret onemsizdir diyen kiz » vivid evinde kutu kutu pense oynamak » su tabancasina kezzap koymak » mame » janis joplin » naber lan » 2008 2009 sampiyonlar ligi g grubu » ermenistan ve belcika maclari aday kadrosu » yaratici besiktas taraftari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games