nasil olsa yayinlanacak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasil olsa silinecek
  2. nasil olsa evlenecegiz
  3. nasil olsa kisin sonu bahardir
  4. nasil olsa yine kupayi alamayacagiz
  5. nasil olsa yagsiz diye bir kg peynir yemek
  6. nasil olsa mesaiye gidecegim diyerek uyumamak
  7. ulke mumbit kekleyecek birini nasil olsa buluruz
  8. nasil olsa acilmaz mantigiyla youtube linki vermek
  9. kurtlar vadisi teror tekrar yayinlanacak
  10. hepsi hepsi hayat nasil olsa

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» josh holloway in gamzesi » ibrahim uzulmez in tac reklami cocugunu kaldirmasi » tuvaletten sonra elini yikamayan mevkili yonetici » sozlukteki boktan muhabbet » esini erkek dogum uzmaninin ellerine birakan tip » misir » buhran donemi » kocaeli fuari yildiz bar zirvesi » caylaksiniz » asik olmak » karmasina gore yazar degerlendirmek » milli kimlik » sprnova » mir celal » hicbir erkege guvenmeyen kiz » yurt disindaki taharet muslugu sorunsali » bir zamanlar turkce diye bir dil vardi evlat » kostebek » okse cubugu » yol duasi cihazi » msn de ne dinliyorum ozelligi » sabah sabah kumar oynamak » bir kedim bile yok » tanri » ontv haber » taksim meydani ndaki sualti fotograf sergisi » kibariye » teselli edecegim derken sevismek » son iyi oylanan entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa