nasil olsa mesaiye gidecegim diyerek uyumamak 

kapat
  1. (bkz: uyanamamak korkusuyla uyumamak)
    (bkz: uyku düzenime sıçıyim)
    (what if, 05.11.2007 06:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uhu » tanri diye bir sey yok ki seytan olsun » veliefendi hipodromu » gunes gozluguyle hava atmak » sabahin koru » akin ipek » gunesevler » matruska » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » ozgurluk heykeli » etegi kaldir » her kim dinini degistirirse onu hemen oldurunuz » yere izmarit atmak » mynet okey » jens johansson » elephant » hoten atcuy ayaklanmasi » bizkaclirayiz com » ken » babaya siyasi repliklerle cevap vermek » cehenneme gidenin soyleyecegi ilk sozler » rte nin ne yapiyorsun sorusuna cevaplari » 2008 turkiye gp » sanliurfa nin tarihi eserleri » abdullah riza erguven » beni dinle anne » cate blanchett » kendini tanimak » sol sag catismasinin sacmaligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa