nasil olsa fezaya falan gidecegimiz yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nasil olsa evlenecegiz
  2. nasil olsa silinecek
  3. nasil olsa kisin sonu bahardir
  4. nasil olsa yine kupayi alamayacagiz
  5. nasil olsa mesaiye gidecegim diyerek uyumamak
  6. nasil olsa yagsiz diye bir kg peynir yemek
  7. nasil olsa acilmaz mantigiyla youtube linki vermek
  8. ulke mumbit kekleyecek birini nasil olsa buluruz
  9. bizim bundan sonra nereye gidecegimiz belli degil
  10. oha falan olunmaz oha falan dogulur

© 2008 - uludağ sözlük

nasil olsa fezaya falan gidecegimiz yok başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nasil olsa fezaya falan gidecegimiz yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nasil olsa fezaya falan gidecegimiz yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» execute » siemens » en guzel kizlarin ankara da olmasi » kisinin yaslandigini anladigi an » sevsen ne olurdu » sana gelmek istiyorum » george w bush » entry ve nick uyumu » marcos antonio senna da silva » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games