nasil koyduk ama 


kapat
  1. bilimum müsabakalardan sonra yenen takımın öküz taraftarlarının yenilen takım taraftarlarına söylediği söz.

    daha olağanı için:

    (bkz: nasıl yendik ama)
    #1667293 (cnkt, 20.05.2007 23:21)
  2. " futbolda neden şiddet var? " polemiğine açıklık getiren durum.
    #1667302 (thelastturc, 20.05.2007 23:22)
  3. konuşurken harf düşmesi yapılan nadir cümlelerden..*
    #1667304 (MaRTyNs, 20.05.2007 23:23)
  4. elinde leblebisi, bira tabağı, o koca g.tünü koltuğa fütursuzca yaymışken, gol olunca, tuttuğu takım galip gelince cips tabağını kafasıyla deviren (düşün artık sevinçten gelişmiş o maymunsal pozisyonu, baş nerede, kıç nerede belli değil), apartmanı yıkan sapkın taraftarın söylemi. gören, duyan da doksan dakika sanki kendisi emek vermiş, kıçından o biçim ter inmiş falan sanacak.

    'kinaye yavrum o kinaye' şeklinde karşı argüman sunanların da bu dem yaratıcılıklarını ayakta alkışlıyorum ben şahsen.

    çok klasik bir deyiş vardı başka bir sözlükte. bakınız olarak veriyorum, ukte belleyen, beller;

    (bkz: penisimle dusunurum takimim icin yasarim cok komigim)

    nası kodun ama?
    anlatsana biraz? hatta detaylara gir, uzun uzun, paragraf paragraf yaz. tasvirle, betimle, kurgula, edebi-düşünsel dağıt bizi. yar bizi. koy bizi.
    #3223839 (hosaf, 03.04.2008 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

nasil koyduk ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nasil koyduk ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nasil koyduk ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» keeley hazell » yalnizlik » cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » milan rapaic » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » testosteron » kai » basliklarda turkce harf kullanamamanin ezikligi » 400 inege tecavuz eden adam » sudan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games