nasa ile konustum haberler kotu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tanriyla konustum haberler kotu
  2. alex le konustum haberler kotu
  3. zall ile konustum haberler kotu
  4. allahla konustum haberler kotu
  5. ssg ile konustum haberler iyi
  6. x le konustum haberler iyi
  7. rte ile konustum haberler iyi
  8. ibo yla konustum haberler iyi
  9. tanri ile konustum haberler iyi
  10. pollyanna ile konustum haberler iyi

© 2008 - uludağ sözlük

nasa ile konustum haberler kotu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nasa ile konustum haberler kotu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nasa ile konustum haberler kotu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» off » yazar olmak » seri eksi oy veren ibne » kipa » deli yurek » towelie » uludag sozluk teki bayanlarin cok cirkin olmasi » oyuna devam » bize boyle bir bilgi gelmedi » neden dedim kendime a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci