narsistler icin iskence yontemleri 

kapat
  1. bir başkasından övgüyle sözetmek
    #40634 (oleanna, 27.01.2006 05:20)
  2. sözlüğe davet edip ayar manyağı yapmak
    #40639 (oleanna, 27.01.2006 05:22)
  3. (bkz: pamuk prenses ve 7 cüceler)
    #40641 (montajelemani, 27.01.2006 05:23)
  4. kendine hayran bu hayranlığını dile getirmekten haz alan ve bu tutumla insanları da rahatsız eden kimselere denir,bunların üzerindeki saç teli kıl tüy falan gibi şeyler olduğunu söylemeniz onları etkilemez her şekilde kendilerini beğenirler,kendilerine bir şekilde denk düşmüş herşey hayranolunası özelliklerini biraz daha arttıracaktır ama hem narsist hem obsesifse o ayrı
    #41512 (migren, 27.01.2006 22:08)
  5. nasistliğin yanında sizi küçük de görüyorsa reddedildiği kızla çıkmak bir işkence olabilir.

ayrıca ;

(bkz: gilmore girls izletmek)*

(bkz: cukcuk yapmak)

(bkz: anket yapmak)*
    #41538 (twist, 27.01.2006 22:16)

© 2008 - uludağ sözlük

narsistler icin iskence yontemleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. narsistler icin iskence yontemleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu narsistler icin iskence yontemleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haydarpasa tren istasyonu » turkce ye sokmak » aygaz » kurtce » kalamadim » cem zeng » dev genc » fit bir emre olmak » zadig » melek hu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games