narsil 

/ 2
kapat
  1. entry konusunda ilk bir haftasında iyi bir ivme kazanmasına ragmen, o ivmeyi pek fazla koruyamayıp çeşitli etkenlerden (okul, hayat, sikici sozluk...)dolayı sözlüğü ihmal etmiş öyleki 5 aydır 450 entry ile 490 entry arasında gitmekteydi kendisi sonunda 500 entryi gördü bu entryyi de bütün yüzsüzlüğü ile kendisine yazmaya karar vermiştir hayırlı olsundur.hala hayattadır herkese de selamları vardr...
    #968116 (narsil, 08.12.2006 15:35)
  2. sözlükte ilk tanıştığım sempatik yazarlardan. ayrıca saat 23.58 de benim doğumgünümü kutlamıştı. sözlüğe çok girmediğinden bu online fırsatını değerlendireyim bir de birinci yılını kutlayayım dediğim yazar.
    (bkz: sen beni tanımazsın ben seni tanıyorum) *
    #1150444 (kasif, 14.01.2007 10:51)
  3. insanın hayatı boyunca başına gelebilecek nadir güzelliklerdendir. yaklaşık 6 senedir hayatımın engel olunamaz, karşı konulamaz en değerli üyesidir. gençlik çağlarının tüm çılgın hatta, normal insanlara nazaran çok aşırı çılgın anılarının başlığıdır o isim. hadicidir. hayatımın en büyük deneyimini paylaşacağım, hayatının en büyük deneyimine eşlik edeceğim yawrumdur.
    #2063758 (memcosh, 03.08.2007 17:51)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

narsil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. narsil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu narsil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» venganza » bir din adami aktivitesi olarak pedofili » cukunu al git buradan » mahalle baskisi » kadin guzellestirici » semih senturk » futbol konusunda turkiye yi ingiltere sananlar » asik olunan erkek » andrea pininfarina » a history of warfare a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci