narin yarim 

kapat
  1. nakaratı; rinna rinna rin yarim, suya düştü hayalim ... dizeleriyle süslü olup, klibinde emrah'ın eşsiz dans figürleriyle şov yaptığı şarkı...
    #59171 (ferrole, 09.02.2006 12:42)
  2. emrah şarkısı.
    Yok ki baska hic kimsem
    Yok yok yok bana
    Ne hallerdeyim bir bilsen
    Bir sor sor bana
    Yapma ne olur
    Kizarsam son olur
    Ikimize bu dunya
    Inan ki dar olur
    Yok ki baska hic kimsem
    Yok yok yok bana
    Neler cektim inanmazsin
    Bir sor bana
    Nerelere kacsam elinden
    Aska merhem olmaz ki
    Su benim deli gonlum
    Senden ayrilamaz ki
    Sonuna da bakmam aldirmam
    Baska carem olmaz ki
    Su benim deli gonlum
    Senden ayrilamaz ki
    Rinnarin narin yarim
    Benim narin narin yarim
    Suya dustu hayalin
    Ne olacak simdi halim
    Benim narin, narin yarim
    #1007630 (darkness nights, 16.12.2006 19:43)
  3. emrah hep küçük kalsaydı diye düşündürten şarkılardan sadece biri. nerede acıların çocuğu nerede bu...
    #1593042 (nikim yok benim, 01.05.2007 01:57)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

narin yarim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. narin yarim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu narin yarim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about narin yarim. Copyrights of the articles are belong to their authors.