napiim ben de turkceyi katlediyom 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gec turkceyi
  2. turkceyi katletmek
  3. turkceyi turkchelestirmeyelim
  4. teknolojinin turkceyi ingilizcelestirmesi
  5. turkceyi katletme yollari
  6. turkceyi ingilizce ile kirletmek
  7. turkceyi katleden basliklar
  8. turkceyi sal a bindirdik sel e kaptirdik
  9. turkceyi sevme nedenleri
  10. turkceyi yanlis kullanmak

© 2008 - uludağ sözlük

napiim ben de turkceyi katlediyom başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. napiim ben de turkceyi katlediyom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu napiim ben de turkceyi katlediyom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burcix » necmettin erbakan » beyin ile kalp arasina sikismak » drama yollari » isyerinde findik fistik yemek » hurriyet gazetesi irkciligi » jean michel jarre » zeytinli kus ekmegi » metal gear solid » yagmurda islanan kedi yavrusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games