nanoyzr 

kapat
  1. dorduncu neslin gozden kacanlarindan.hep demistim halbuki biraz cikinti ol diye.*
    (bkz: hosgeldin)
    #2870243 (reconquista, 20.01.2008 22:35)
  2. nickini henüz fark ettiğim nesildaş yazardır.
    #2870277 (sevgipitircii, 20.01.2008 22:41)
  3. Lise 2 nin yarısında bizim okula hatta sınıfa gelmesiyle başlayan muhabbetimiz üniversite ikinci sınıfta kendi deyimiyle Kütühya da n kurtularak istanbul a gelmesiyle doruk noktasına ulaştığı,çok sevdiği seramik mühendisliğinden malzeme ve metalurjı mühendisliğine geçiş yapmış ev arkadaşım,arkadaşımdan öte dostlarımdan an itibariyle bana en yakın olanı.(ki kendisi şu an karşımda yatağında uzanmış bir halde ferhat göçer in yaprak dökümü için seslendirdiği şarkıda kendisine eşlik etmekte hatta o iğrenç sesini telefonuna kaydediyor ve yine hatta sokaktaki çöpçülere küfrediyor.)
    #2875673 (colpa, 21.01.2008 21:08 ~ 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

nanoyzr başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nanoyzr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nanoyzr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail yk ile gaza basmak » denizden turbansiz cikan kadin » lottomatica roma » yalcin kucuktur ama mide bulandirir » darbeli matkap » barisarock 2008 » cinsel organa erisimin engellenmesi » sen iceri gec ben geliyorum » interview with the vampire » eruption a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci