nane limonata 

kapat
  1. ikinci nesil yazardır.*
    ayrıyetten beşiktaş taraftarıdır kendisi
    (AkreP, 12.07.2006 12:43)
  2. reklam ve futbol konusunda aranılan yazar. özellikle reklam konusunda sözlüğe katacağı çok şey olduğunu düşünüyorum. sözlüğe ağırlık vermiyor kerata. *
    (minik mavi balina, 09.05.2008 02:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mahalle kedisi » hayal kirikligi » the bank job » asli tandogan » e fatura » hava parasi » resat calislar » fileleri ekip yan aglarla bulusan top » ilk besler » bizkaclirayiz com » deniz » fatih terim » biryantin » three of a kind » uyku » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » basliklari alt alta okumak » hoopak » oldun sen » besi bir yerde » mmorpg oynayanlarin turkce kullanmama sorunsali » plantasyon » opusmek istemeyen sevgili » frak giymeyen racep tayyip erdogan » peynir alti suyu proteini » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » meyve salatasi » davul tokmagiyla polis dovmek » anasimezardikecekmis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa