namusun bedeli 

kapat
  1. sosyetede gecesi 5000 dolar, tecavüze uğramış kızımızın abisinin elinden çıkmış tek merminin bir lira beşyüz kuruşluk ederidir. yani namus kimininserefidir, kiminin övünerek aldığı prada çanta.
    #2694385 (hale yediler, 13.12.2007 23:04 ~ 23:47)
  2. aradım yıllardır seni her yerde
    bir türlü karşıma çıkmadın namus
    nihayet bir yerde rastladım ama
    utançtan yüzüme bakmadın namus

yaklaşıp yanına dedim nerdesin
    dedin ki yorulma gelmiyor sesin
    gayretleri boşa gitti herkesin
    kimseyi yanına sokmadın namus

fazilet dediğin meğer masalmış
    namuslu görünmek kimlere kalmış
    zenginmiş, fakirmiş, halkmış, kralmış
    gördüm ki kimseyi takmadın namus

ben senden ne saray ne ev istedim
    seni sevenleri sen sev istedim
    kıvılcım aradım alev istedim
    bir tek mumu bile yakmadın namus

azizken gözümde sudan ekmekten
    yoruldum uslu dur yapma demekten
    yüzyıllardır namussuzluk etmekten
    bir türlü uslanıp bıkmadın namus.

BU ŞARKI BU BEDEL MEVZUUNA EN UYGUN DÜŞENLERDEN ADETA TOKAT GiBi , CEVAP GiBi. NAMUSUN BACAK ARASINDA OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE, iNSANIN ViCDANI NERESiNDEDiR ?
    TABiiKi KAPLTE VE BEYiNDE. VE BU NE YAMAN ÇELiŞKiDiR Ki iNSANLAR HALA BU UĞURDA ÖLDÜRÜLEBiLMEKTEDiR O DA APAYRI BiR KONUDUR. BiRDE BU NAMUS CiNAYETLERiNE, YA DA NAMUSUN BEDELiNi ÖDETMEYE tore DEMEZLERMi.. *
    #2699399 (novakatinamite, 15.12.2007 13:41)

© 2008 - uludağ sözlük

namusun bedeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. namusun bedeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu namusun bedeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» onu begenen tek bir kiz bile gormemis erkek » edecek laf bulamayinca oy oranina sarilan akp li » penis » yaran anne sozleri » sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak » metalist » minibuste motorun uzerine oturmak » locust » ricardo quaresma » 2904 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games