nakipoglu 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.*
    (pyndemonium, 15.07.2007 13:02)
  2. topkapi sarayi muzesi müdür yardımcılarından gülendam hanım'ın soyadı. gülendam nakipoğlu. çok asabi; fakat bir o kadar da sevecen bir kadındır kendileri.
    (discopolos, 15.07.2007 13:03 ~ 13:05)
  3. bir kavmin, kabilenin başkanı veya onun vekili anlamına gelir .
    (nakipoglu, 15.07.2007 14:19)
  4. bir entrye nasıl sinirli başlanılıp, entry nazikçe bitirilir? bir entrye nasıl emir cümlesi ile başlanılıp, entry nasihat cümlesi ile bitirilir? bir entryde farklı zaman kipleri nasıl kullanılır? sorularımı yanıtlamış yazar. ellerine sağlık.

(bkz: #2072141)
    (nicomedian, 05.08.2007 02:41)
  5. lisedeyken her dersten beraber kopya çekip nedense aynı notu alamadığımız, cana yakınlığıyla herkesin tanıdığı, herkesin tanıması gereken insanlardan biri. 10 numara tabirinin cük oturduğu insandır, şimdi uzaklardadır.
    (casualper, 28.08.2007 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kenan dogulu » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » galatasaray tezahuratlari » koko » sanctum 666 » mutlu olmak icin » picador » dilekce canavari » aferin cok iyi dusunmussun » serruh kaleli » park and ride » akarat i mevkuf » mircan kaya » golgelerin gucu adina » anti emperyalizm populistligi » tuvalette entry girmek » 19 mayis » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » james joyce » aziz amca game over » dikembe mutombo » 1887 » iyisi mi » ultraslan uni » aclik kader olamaz » ahmed apimah barusso » metal gear solid 4 guns of the patriots » dertli dertli sicmak » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa