naber abi 

kapat
  1. o an ki duruma baglı olarak iyidir senden ya da kotu ya hic sorma şeklinde yanıtlanabilicek soru.
    #2612857 (Achtung, 21.11.2007 05:37)
  2. kendisine karşılık olarak verilen "idare ediyorum" cevabı hem "ne oldu neyin var?" sorusunun önüne geçer hem de bok gibi hissederken yine de "iyidir nolsun" şeklinde yalan söylemenizi engeller..
    #2612858 (double cross, 21.11.2007 05:46 ~ 05:47)
  3. nalan ve berke can isimli evli çiftin yeni yüz yılda çocuklarına koyucak isim bulamayıp kendi isimlerini mixleyerek isim koymaları sonucu bu cocuga kendinden ufak birisinin hitap etme şekli.
    #2612910 (Achtung, 21.11.2007 07:49)

© 2008 - uludağ sözlük

naber abi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. naber abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu naber abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» my name is earl » allah i insanmis gibi dusunmek » gore gori chapa tipa rota hey » morgan de sanctis » her dogru gercek degildir ama her gercek dogrudur » 14 ler olayi » iti an belediyeyi ara » yaran okuyucu yorumlari » firefly studios » lublin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci