na kis 

kapat
  1. geleni uyu$turmaya yeminli
    saklı karıncaları vardır ormanların
    gözlerini geni$leten bir aldatmaca; orman çabukluğu
    istersen kulağına gerçeğini de fısıldar;
    "camlar kendi kendilerini budar."

senin içinde de hırsızlar vardır
    uykundan uyandırır geceleri tıkırtıları
    senin içinde de bo$luklar vardır
    dü$ebilir insan her sahte adımında
    ki ben adım gibi bilirim bu acıyı

şarap'nel kırıklı bir geceyi sabaha emanet ederken
    dilinde tatlanır kan revan sevda yemleri

evin içinde de dağlar vardır
    kalbinin ısrarını saydırır geceleri
    evin içinde de mezarlar vardır
    kadın mezarları
    kimilerinde yoncalanırken ellerin
    bir dua bir ömrü tüketir kimilerinde ...

..ozge dirik..
    #956583 (ceviz agaci, 06.12.2006 00:52)

© 2008 - uludağ sözlük

na kis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. na kis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu na kis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bos kitap » marketten eli bos cikarken yasanilan gerginlik » birbirinden alakasiz iki kisi bulma sanati » gorsellik » kan kalesi » kakayi got yardimiyla kesmek » metallica konserinde ferdi tayfur soylemek » giallo rosso » buyuyunce ne olacaksin » kenan evren a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci