n olcak bu sozlugun hali 

kapat
  1. sözlüğe çok fazla küfürlü entry girildiğinde sarfettiim kelime bütünü.
    #2575073 (ParaNtez, 10.11.2007 00:56)

© 2008 - uludağ sözlük

n olcak bu sozlugun hali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. n olcak bu sozlugun hali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu n olcak bu sozlugun hali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul a donmek » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » 21 haziran » whiskey in the jar » misfits » bismillahirrahmanirrahiym com » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » ucuzlere verilebilecek isimler » el ele tutusmak istemeyen sevgili » turkce verintiler sozlugu » berna ozturk » emo dovmek » kanuni sultan suleyman » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » kurgu kahramanlarin insan kadar guzel olamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the floating head » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » turk polisi » satriyazis » tanrica » ayse aziz » macerayisevenadam » viva la vida » seri halde arti oy veren melek » devlet memuru » dovulesi dizi karakterleri » give a fuck » puerperal psikozu » siklamen » phylum