n f kisakurek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mehmed kisakurek
  2. neslihan kisakurek
  3. necip fazil kisakurek
  4. necip fazil kisakurek in vasiyeti
  5. necip fazil kisakurek in genclige hitabesi

© 2008 - uludağ sözlük

n f kisakurek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. n f kisakurek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu n f kisakurek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdulkadir es sufi » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » puerperal psikozu » eski sevgili » erotomani » efsane komutan » sedatifler » veysel bozkurt » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » hipokondriyazis » yolculuk » atm den makbuz isteyen anarsist genc » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » cingirakli top » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carmageddon 2 carpocalypse now » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » zall bana server bul lan allahsiz » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » wilbur smith » bu sevda bitmez » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » gammaz olmak icin gerekenler » entheogenic » nothing else matters » seninki kac santim » noesis » sozlukteki pkklilar » vaudeville for vendetta » yavsak sozluk yazarlari listesi