n b ceylan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ceylan
  2. ali ceylan
  3. ceylan capa
  4. ferit ceylan
  5. fulya ceylan
  6. ceylan saner
  7. ufuk ceylan
  8. murat ceylan
  9. lacin ceylan
  10. hasan ceylan

© 2008 - uludağ sözlük

n b ceylan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. n b ceylan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu n b ceylan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sahra durum evi » bekle bizi istanbul zirvesi » akp nin her seyi ozellestirme meraki » ben o eski ben degilim » tayanc ayaydin » secret1907 » youtube » yagsiz kaziga oturtulmasi gereken yazar » the star spangled banner » arsenikli suyla taharetlenmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games