mysee 

kapat
  1. hoşgelmiş 4. nesil yazar.
    (erdinch, 28.08.2007 06:52)
  2. hoş gelmiş 4. nesil yazar.
    (botanik, 28.08.2007 16:40)
  3. nickinin türkçe si 'benim bakışım' olan yazar. * *
    (sanitarium, 29.08.2007 17:19)
  4. nesildaş olan yazar arkadaştır.
    ne iyi yapmıştır da gelmiştir, hoşgelmiştir.
    (ogzi, 05.09.2007 01:14)
  5. bu sabah okuduğum entriyle beni güldürmüş olan yazar. hoşgelmiş. sefa getirmiş.
    (fishandcips, 06.09.2007 10:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tucimania » mohsen namjoo » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » pierre joseph proudhon » libero » bulutsuzluk ozlemi » intel core2 quad q9300 » lost » kremasyon » argumentum ad populum » trojan horse » soyleyememek » fenerbahce nin shevchenko transferi » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » seri eksi oy veren ibne » uzayli zekiye » leylim ley » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » obur dunyanin default lisani » yurtdisinda yasamak » sereftir seni sevmek » ad hominem » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » a s livorno calcio » uludag ingilizce sozluk » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » ruya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa