myfairbaby 

kapat
  1. (bkz: my fair lady)
    (panapa, 17.02.2006 20:32)
  2. 1. nesil yazarmış ancak yeni yeni yazmaya başlamış, iyiki de başlamış... acı.. *
    (mey, 11.08.2006 14:57)
  3. her entrysinin sonuna neden "aci" "acidir" kelimelerinden birisini eklediğini merak ettiğim yazardır. aci
    (trablus, 11.08.2006 15:02)
  4. (#526270) entrysini izah etmesini istediğim yazar(!) her traktör aynıdır demiş? gelmiş görmüş mü efendim. görseydi bunun aynı olmadığını görürdü. ha gelmişte görmemişse izah etmesine gerek yok, ben anladım anlayacağımı. acıdır..
    (the kene, 11.08.2006 15:15)
  5. acilarin babysi. (bkz: emrah)
    (thiothrix, 11.08.2006 17:36)
  6. aynı zamanda acıların tiryakisi olma ihtimali üzerinde durduğum yazar.
    (aura, 11.08.2006 17:46)
  7. şükür kavuşturana yazarı. daha önce nasıl fark yapmamışım. iki adet beyanını okudum. çok hoşuma gitti. çok hoşuma gitmesi benim için önemlidir. az hoşuma gitse o kadar beğenmem mesela...daha önce karşılaşmamamız ne acı.biber de acı. ama, biberler kendi içinde ayrılıyorlar. renkleri filan da var. garip bir şey. biber deyip geçmemek lazım. demişken bir hal hatır sormak lazım. acı mı? acı...
    (karga, 12.09.2006 15:44)
  8. okuyorum, okudukça üzülüyorum bu arkadaşa şerefsizim. üzüyor beni yani. ağlıyorum ya bazen. kaplumbağalar mı yunuslar mı kim büyütmüş bunu sözlük n'olmuş ya. ilgilenin bu memeliyle aloo. sevelim, parka götürelim, balerine pindirelim lütfen ya. karışık kafalı bir de güzel yazıyor acı da olsa..saygılar lan.
    (sally, 24.09.2006 14:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dogum gunu » ve geppetto tayyib i yaratti » sinirlenince yapilmamasi gerekenler » ilginc dukkan isimleri » 4uncu kolordu komutanligi » sensible soccer » allahindan bul » cep telefonunu evde unutmak » ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » bryan fury » gozlerimin etrafindaki cizgiler » the truth is out there » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » senin dilini keserim » fatih sultan tekke » dengir mir mehmet firat » butun altgecitlerin ve tunellerin aldattigi adam » kirsehir in tarihi eserleri » rs ne la » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » ne guzel guldun » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » hande kaya » seovi » buji » midkemia » tanri misafiri » rus ruleti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa