mydonose showland 

kapat
  1. cnr fuar merkezi ve dunya ticaret merkezi arasında kalan, aynı zamanda da
    ataturk havaalani na ramak kala bir coğrafya da yeşermiş çadırdan eylenti merkezi.
    #149166 (sıçtırtma lamasına, 04.04.2006 15:22)
  2. eğlence mimarisine en güzel örneklerden birisidir.dünyada eşi benzeri bulunmayan 205 tonluk çelik konstrüksiyon altında zayıf zemini nedeniyle çakılan 6 km uzunlukta kazık üzerinde yükseliyor.avustralya'da özel olarak üretilmiştir.ve deniz yoluyla türkiyeye getirilmiş bu 130 m uzunluğunda,65 m genişliğinde ve 37 m yüksekliğindeki devasa çadır,taşınması durumunda 15 günde sökülüp 1 ayda tekrar kurulabilecek kadar pratik.içerisinde hiç kolon kullanılmaması ve büyüklüğü bir helikopterin rahatlıkla içinde uçabilmesini sağlamıştır.(denenmiştir)..
    bu sebeptendir ki gerek şekil itibariyle gerekse boyutuyla dünyada bir ilktir.10000 mertekareye yayılmak ne demek canım ..peehh..
    #276008 (sümükdoku, 24.05.2006 22:53)

© 2008 - uludağ sözlük

mydonose showland başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mydonose showland ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mydonose showland nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ipek senoglu » halil mutlu » arsenik » yezidi » mry88 » hoslanilan kisinin gokhan ozen fani olmasi » yilmaz erdogan » ben hep 17 yasindayim » banyo yaparken iceri ajdar in girmesi » i m lovin it a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games