my arms your hearse 

kapat
  1. 1998 tarihli üçüncü opeth albümü olup pek meşhur demon of the fall'u da barındıran en sert opeth albümlerinden biridir..tracklist:

1. prologue
    2. april ethereal
    3. when
    4. madrigal
    5. the amen corner
    6. demon of the fall
    7. credence
    8. karma
    9. epilogue
    #107953 (shencolog, 09.03.2006 22:47)
  2. my arms your hearse,konsept bir albumdur,her sarki bir sonraki sarkinin adi ile bitmektedir.zira opeth'in en sert albumudur.
    #208093 (a fine day to exit, 03.05.2006 10:15 ~ 10:19)
  3. konsept bir albüm olmasına veriyorum ki, bütün şarkılar ilginç bir biçimde birbirine benzemektedir. demon of the fall ve credence(haliyle) bu şarkıların arasından sıyrılır kanımca.

edit: allaaala salakmıymışım lan ben? ne benzemesi manyak şarkılar olm. allaala nası demişim böle birşeyi ben ya. neyse.
    #1759557 (soul forged sin, 12.06.2007 18:43 ~ 14.01.2008 21:42)
  4. türkçesi "benim kollarım, senin cenaze araban" olan opeth'in en opeth'imsi albümü. demon of the fall ve whengibi efsanelere sahiptir. ayrıca prologue, madrigal gibi şarkıları bağlamak üzere albüme konan kısa şarkılar vardır, bunları tek dinlemek pek sağlıklı değildir, konsept albüm olduğundan shufflesız dinlenmesi makbüldür.
    #2935572 (paez, 02.02.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

my arms your hearse başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. my arms your hearse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu my arms your hearse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mezarlikta sevisen turbanli kiz » rauf denktas » at avrat reina » madchen » kobe bryant » oyle bir namaz kilmak ki seccadenin afallamasi » ebeye edilen kufurler » hancock » aklini kullanan gerizekali » deli yurek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci