muzmin muhalif 

kapat
  1. muhalefet olmayı, karşı duruşu bir yasam biçimi haline getiren kişi. iyi mi, kötü mü tartışılır ...
    #333095 (montajelemani, 09.06.2006 23:54 ~ 23:55)
  2. başka hiçbir nane olamayacağı için muhalif olmuş ve bunun nimetleriyle(!) geçinmeye çalışan kişidir. seçim sistemine kızıp çobanın oyu ile kendi oyunun bir sayılmasına kızar, sonra birden "efendim demokrasi için muhalefet de şart" der. Sırf demokrasinin şartı yerine gelsin diye muhalifsin di mi? mallığın ne önemi var(!?)
    #4251928 (tarum4r, 19.11.2008 16:14)
  3. (bkz: deniz baykal)
    #4251935 (kele, 19.11.2008 16:16)
  4. hep iktidarda olmanın kutsandığı ülkemizde insan kalabilmenin koşullarından biridir. hep eleştireceksin hep muhalif olacaksın ki daha iyisinin mümkün olabileceğine ilişkin umut da varlığını devam ettirebilsin.
    #4251965 (jakobenlerin sonuncusu, 19.11.2008 16:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

muzmin muhalif başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muzmin muhalif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muzmin muhalif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about muzmin muhalif. Copyrights of the articles are belong to their authors.