muzmin bekar 

kapat
  1. Kronikleşmiş singlelara ,evde kalmış kişilere denir.
    #24458 (ratata, 18.01.2006 18:08)
  2. (bkz: müzmin yanlız)
    #287929 (doksanüç, 29.05.2006 01:48)
  3. hiç evlenmemiş ve yaşı geçmesine rağmen evlenmeye hiç niyeti olmayan kimse için kullanılan sıfat.
    #1815553 (piri reis, 24.06.2007 16:43)

© 2008 - uludağ sözlük

muzmin bekar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. muzmin bekar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muzmin bekar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» opusme sahnesi olmayan filmler » yaran facebook gruplari » isemek » hic bitmeyecek gibi gelen ask » deli bozgun dolu dizgin » haluk bilginer » hamit el sabah » isin karaca » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » kleptomani » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » grief » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » yumurtanin fircalanmams tarafi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sen oyna dilber » ekstrem » deliryum » askim coraplarin da islandi mi » kotuluk gorme sanrilari » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » carmageddon apocalypse now » hasretinden haci sakirler eskittim » metabolik sanrilar » kingda ka » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » vanilla fudge » santimlere takilmayin » hizli kumanda kullanma teknikleri » bevliyeci sevgilisi olan erkek