muzisyenin gotunde gitar kirmak 

kapat
  1. müzik ile meşgul olan bahtsız bedevinin başına gelebilecek bir talihsizliktir.

götün ne kadar yumuşak olduğu hesaba katılmalı ve darbelerin ne kadar uzun süre uygulanacağı tahmin edilmelidir.
    #650042 (Mosquito, 20.09.2006 03:13)
  2. (bkz: basit espri)
    #650051 (real, 20.09.2006 03:17)
  3. gitarın ağacına gore hissiyatı ve vereceği zarar değişebilicek olay.
    #915443 (the art of shredding, 27.11.2006 02:04)
  4. neden sorusunu akla getiren eylem. müzisyen gitaristtir de berbat çaldığı için mi gitar kıçında paralanmaktadır. yoksa bu eylem bir nevi gitarcı raconu mudur.bilinmez.
    #1595752 (arabaciarabayatasget, 01.05.2007 21:44)

© 2008 - uludağ sözlük

muzisyenin gotunde gitar kirmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muzisyenin gotunde gitar kirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muzisyenin gotunde gitar kirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dunyanin en olu anlari » iki tasagim onume aksin » markette market gorevlisi zannedilmek » lan mi » elektrik faturami 4 5 yildir zamsiz oduyorum » emirst » antroponim » izmir den atina ya kadar yuzmek » bastirilamayan ramazan davulcusunu dovme istegi » cita a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games