muzik ogretmeni 

kapat
  1. eğitim fakültelerinin müzik eğitimi bölümlerinden mezun olduktan sonra "atanabilmişlerse" ilk ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmen türüdür. blokflut denen çalgıdan ötürü okul sıralarından geçmiş bireylerin anılarında hiç de hoş yer tutmayan öğretmen grubunda yer alır. geçmiş uygulamalar gözönüne alındığında hak vermemek elde değildir. çünkü her öğrenci güzel flüt çalmak, şarkı söylemek, solfej yapmak zorunda değildir, olmamalıdır da. bunlara ek olarak, törenler, günler derken okulun yükünü çeken öğretmen grubunda yer almaktadırlar. her sınıfa bir ders saati (40 dakika) ayrıldığı için okul okul gezmek zorunda kalırlar.
    (borodin, 25.07.2007 14:33 ~ 18.08.2007 14:59)
  2. benim müzik öğretmenlerim süperdi,nota öğretir,flüt çaldırır,koro yapar,piyano çalar vs. vs. birde müzikçilerin notları boldur. geriye dönüp baktığımda hatırladığım en güzel derstir müzik dersleri.
    (aysel75, 27.03.2008 19:12)
  3. şahsen bir matematik,edebiyat..vs öğretmeni olsam bir müzik, resim ve beden öğretmeniyle aynı sıfatı taşımayı hak etmediğimi düşünürdüm. tüm öğretmenler ne şartlardan geçerlerse geçsinler "ne iş yapıyorsun?" sorusuna "öğretmenim" diye cevap verir.
    (engineer, 27.03.2008 19:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kucuk raki spor » nevi sahsina munhasir » dondurma fiyatlarinin ayi gibi olmasi » efes pilsen » gerard butler » 0100111000110000111011 » misyonunun farkinda » ruyada tuvalete gercek hayatta yataga isemek » amak i hayal » 6 mayis 2008 denizleri aniyoruz zirvesi » pain in any language » karin seni aldatiyor » paris metrosu » paris ve londra da bes parasiz » cinsel iliskinin iman gucuyle yapilmasi » aglamayan yazarin entrysini silmezler » gecede 60 kere cinsel iliskiye girmek » tum cocuklari kiz olan babayi teselli etmek » issiz ama guclu » lost control » sanat yonetmeni » alayliyiz alayimiz karsilikli sevdaliyiz » surda gordugu basligi orda yazip burda sican yazar » hugo lloris » at yalani sikeyim inanmayani » yahya kemal beyatli lisesi » bilkent mayfest 2008 » radioheadbanger » yaran msn iletileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa