muzik insani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. muzik setinin dibine oturup muzik dinlemek
  2. yabanci muzik altyapili turkce muzik
  3. muzik icin muzik yapmak
  4. insani
  5. p2p insani
  6. ege insani
  7. cay insani
  8. insani oku
  9. mp3 insani
  10. trt 4 insani

© 2008 - uludağ sözlük

muzik insani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muzik insani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muzik insani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dramafon » souleymane youla » toz tutan notebook ekrani » yigit ozgur esprileri » kahtali mici ile bir tas attm pencereye dihh dedi » yanlislikla bayan tuvaletine girmek » chow yun fat » senin nazin benim ara gazim » istevizyon » bobby tatketcap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci