muzik dinlerken moda girmek 

kapat
  1. dinlenen şarkıya göre kendisini başka bir varlık gibi hayal etmek, ve o varlığa göre davranmak.
    #1364061 (longinus, 02.03.2007 01:57)
  2. sokakta kulaklıkları takmış korn dinleyerek yürürken entrysini silen mod u görüp yazarın ona kafa göz girmesi.

(bkz: bana kelime espirisi yapma len)
    #1364069 (aksak tirtil, 02.03.2007 01:58)
  3. sokakta araçta müzik dinlerken hayali klipler çekmek girilebilinecek en karizma moddur bence. hayatımın senaryosunu yazıp oynadığım binlerce 5 dakikalık kliplerin hiçbirini hatırlamamak ise ayrı bir zevktir çünkü her dinleyişte farklı çalışmalar çıkabilmektedir.
    #1364140 (metalycra, 02.03.2007 02:17)
  4. kulaklığı takıp şarkının moduna iyice gömülmüşken sizin dışınızdaki herkesin de aynı moda uygun davranmasını bekleme sürecini başlatan durumdur. otobüste daha çok başa gelir, kulaklığı bir çıkarırsınız kimse hüzünlü filan değil, öndeki amca kent reklamlarındaki gibi babacan bir dede filan değilmiş, yan tarafta dalgın gözlerle dışarı bakan çocuk telefona doğru sırıtarak mesaj yazıyor, herkesten farklı görünen el ele çift tiki aksanıyla tartışmaya başlamışlar yani hepsi yalanmış. oysa ne klipler çekmiştim sizlerle ey otobüs ahalisi. *
    #2582891 (herpes, 12.11.2007 13:21)
  5. bir nevi kafa dağıtma biçmidir. dinlediği müzikle etrafindaki görüntüleri kolajlama durumudur.
    #2582903 (seyo88, 12.11.2007 13:26)
  6. mp3 te dinlediğin müziğe kaptırıp sokakta bilimum yerde ritm tutma ,rock ise headbang, punkrock ise pogo, arabesk ise jilet atma bunlara örnek verilebilir.

(bkz: neriman çocuğa bak delirmiş ayol)
    #2582910 (what if, 12.11.2007 13:30)
  7. matrix zamanında film müziğini dinleyip kendini neo sanmak buna en güzel örnektir.
    #2582942 (cimilli ibo, 12.11.2007 13:45)
  8. gitar çalan bünyelerin müzik dinlerken kendileri çalıyomuş gibi davranmaları *da buna örnek gösterilebilir.
    #2582974 (shinoda, 12.11.2007 13:53)
  9. çoğu insanda sıkca görülen bir vakadır. melodiyi içinde hisseden kişinin etrafında başkaları olsa da, artık elinden birşey gelmeksizin kendini kaptırmış olduğu durumdur. aynı zamanda da kişinin benliğini notalarda bulması yada içinde bulunduğu ruh halini yansıtmasıdır.
    #2583013 (ecayip heyvanlari andiriyirsen, 12.11.2007 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

muzik dinlerken moda girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muzik dinlerken moda girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muzik dinlerken moda girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevmez olaydim » sandra izbasa » taksimetres kizlar » gizli numara caldirinca strese girmek » radyo uludag dan soguma nedenleri » yarmuk savasi » vivident » eva mendes » bizden kacmaz » emotional arithmetic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games