muzigini dinle ayrintilara kafa yorma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kucuk ayrintilara takilip kalmak
  2. ayrintilara bakmaktan butunu gorememek
  3. ayrintilara takilmak istemem ama elimde degil
  4. yorma beni 5n 1k
  5. unuturum diye yorma kendini
  6. yorma beni sikiver suradan
  7. isten cok isveren ile ugrasmanin yorma faktoru
  8. beni yorma su yumruguma ceneni carp
  9. hayko cepkin in muzigini begenmek
  10. gurbetci muzigini begenmeyen satanist

© 2008 - uludağ sözlük

muzigini dinle ayrintilara kafa yorma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muzigini dinle ayrintilara kafa yorma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muzigini dinle ayrintilara kafa yorma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baris memis » uc paralik keyfinin icine edilmesi » fermuarin arkasindaki kucuk kafa » 512 » ataturk un son sozunun aleykum selam olmasi » www dosya tc » the mars volta » turk futbolunun gelismeme sebepleri » istanbul un orta yeri sinema » my neighbor totoro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games